Aalborg Håndbold besejrer KIF

Aalborg Håndbold fik det maksimale udbytte ud af tirsdag aftens kamp hjemme mod KIF Kolding København.

Aalborg Håndbold blev det andet hold til at besejre KIF Kolding København i denne sæson i herrernes håndboldliga. Tirsdag aften i Gigantium vandt hjemmeholdet 23-22 efter en neglebidende afslutning.

Med sejren fik Aalborg Håndbold revanche for det ærgerlige nederlag lørdag til Skjern Håndbold i semifinalen i pokalturneringen.

KIF Kolding København fører fortsat ligaen med 33 point for 19 kampe. Det er to point flere end Bjerringbro-Silkeborg, som har spillet en kamp færre.

Aalborg Håndbold er nummer fire med 26 point for 19 kampe.

KIF Kolding måtte blandt andre undvære karantæneramte Kim Andersson, mens hjemmeholdet var uden en sygdomsramt Johan Jakobsson til kampen i Aalborg.

Aalborg Håndbold havde vundet syv og kun tabt en af klubbens otte hjemmekampe i ligaen i denne sæson, så gæsterne var advaret på forhånd.

Hjemmeholdet var bagud 4-8 i første halvleg, men kom op på 9-9, inden gæsternes Simon Jensen afsluttede halvlegen med at score til 10-9.

I anden halvleg øgede KIF Kolding København føringen til 16-13, men ni minutter før tid fik Mads Mensah Larsen udlignet til 20-20.

Gigantium kogte, da Kristian Kjelling bragte hjemmeholdet foran 21-20, hvilket var Aalborg Håndbolds første føring siden tidligt i kampen.

Hjemmeholdet kom på 23-21, men var alligevel ved at sætte sejren over styr mod slutningen af kampen, hvor både gæsternes rutinerede Lars Jørgensen og Joachim Boldsen samt Aalborgs Mads Mensah Larsen pådrog sig udvisninger.

En redning af Aalborg-målmanden Johan Sjöstrand kort før tid sikrede, at hjemmeholdet snuppede sejren og de to point.

I tirsdagens tidlige kamp fik Skjern Håndbold lidt revanche for søndagens nederlag til Århus Håndbold i pokalfinalen.

Skjern vandt 33-30 ude over Sønderjyske og er på tredjepladsen med 33 point for 19 kampe.

Det var Skjern-spillernes tredje kamp på fire dage, efter at holdet også var i aktion lørdag i pokalsemifinalen mod Aalborg Håndbold.