Første kamp efter Enevoldsen: Thisted flyvende

Thyboerne var søndag på besøg hos FC Svendborg, og selv om hjemmeholdet kom først på tavlen, viste Thisted hvorfor holdet puster Aarhus Fremad og Blokhus i nakken i toppen af 2. division Vest.

Med en overbevisende sejr på 1 - 5 virker det til at onsdagens trænerfyring har givet nyt blod til truppen.

Fynboerne kom godt nok allerede på tavlen efter tyve minutters spil, men en udligning af Thisteds Thomas Christensen inden halvlegen viste sig hurtigt bare at være begyndelsen på en ren målfest i anden, hvor gæsterne fra Thy scorede hele fire gange på elleve minutter.

Så den nye træner, Peter Christensen, kan kun være tilfreds med første kamp i spidsen for holdet.

Med sejren ligger Thisted på en tredjeplads med 52 point, to point efter Aarhus Fremad og syv point efter topholdet Blokhus.