Kunstigt åndedræt til Pirates

Med tre feberscoringer i tredje periode sikrede Aalborg Pirates sig endnu en kamp i slutspillet.

Det så længe ud som om kvartfinalerne skulle blive endestationen for Aalborg Pirates, da de søndag aften tørnede sammen med Odense i den 4. kvartfinale.

Odense var foran med 3-1 i kampe inden søndagens opgør, og kom også bedst fra start i den 5. kvartfinale. Med 14 minutter tilbage af kampen var Odense foran 3-1, men så vågnede piraterne endelig op til dåd, scorede tre gange, og fik hevet den livsvigtige sejr hjem.

Dermed slipper Aalborg for tidlig sommerferie i denne omgang - men Odense har matchbold igen næste gang de to hold tørner sammen. Det er den 14. marts, hvor Odense også har fordel af hjemmebane.