Oprykningsfest aflyst - AaB misser gylden mulighed i Fredericia

Det blev desværre til et nederlag for nordjyderne.

Med oplagte, medrejsende AaB-fans var der lagt op til en tidlig oprykningsfest for AaB'erne.

Men kravet var en sejr over Fredericia på udebane torsdag aften. Og det kom AaB aldrig i nærheden af. Det blev til et nederlag på 2-1.

Fredericia satte sig på spillet i første halvleg, hvor AaB i sekvenser spillede godt, men generelt blev overspillet på midtbanen af et velforberedt Fredericia-hold.

Lynanalyse

Efter 13 minutter gjorde Mikkel Wohlgemuth det til 1-0 til Fredericia efter et hjørnespark. Og kort før pausen satte Frederik Carstensen trumf på og scorede til 2-0 efter en afretning af AaB-forsvarer Rasmus Thelander.

Efter pausen var det AaB, der fik en lynhurtig reducering, da Oliver Ross opfangede en returbold i feltet og sparkede den ind med et scorpion-agtigt spark.

AaB havde flere gode muligheder for en udligning, men udeholdet fik aldrig rigtig etableret et tungt pres på Fredericia.

I stedet bølgede kampen frem og tilbage, hvor begge hold kunne score.

AaB misser oprykningsfesten og må vente til hjemmekampen mod Hobro 5. maj for at sikre sig billetten til 3F Superligaen næste sæson.