Pirates tabte maratonkamp

Først i femte periode blev der scoret i den tredje kvartfinale mellem Aalborg Pirates og Odense Bulldogs.

Aalborg Pirates er bagud 1-2 kampe i kvartfinaleserien mod Odense Bulldogs efter at holdet tirsdag aften tabte med 0-1 i Gigantium.

Det blev en maratonforestilling, da begge hold havde mere end almindeligt svært ved at finde vej til målet.

I anden periode kom aalborgenserne uhyggeligt tæt på en føring, men aodense fik akkurat reddet pucken på stregen.

Efter tre målløse perioder skulle kampen, ligesom søndagens opgør i Odense, afgøres i overtid. Her gik fjerde periode også uden scoringer, og så måtte der endnu en til.

Odense skulle blot bruge to minutter af den femte periode, inden Jesper Olofsson satte den afgørende scoring ind til Odensesejr på 1-0.