White Hawks tog første stik

I den første kamp i kvartfinale-serien vandt Frederikshavn White Hawks overlegent over lokalrivalerne fra Aalborg Pirates.

Fredag mødtes Frederikshavn White Hawks og Aalborg Pirates i den første kamp i kvartfinaleserien.

Og det blev høgene, der fik det bedste udgangspunkt for den næste kamp. Med cifrene 4-0 sendte de piraterne tilbage til eget farvand.

Første scoring faldt i slutningen af første periode. Her kom Nicolai Meyer bag om målet og sendte pucken ind foran Pirates-keeperen. Her blev pucken rettet af, og så havde høgene sat kurs mod sejr.

Føringen blev udbygget otte minutter inde i anden periode. Ervins Mustukovs i Pirates-målet kunne ikke holde fast i pucken, og så satte Thomas Søndergaard returen op i venstre hjørne.

Sejren blev cementeret af Colin Vock der satte både tredje og fjerde mål ind for White Hawks. Første gang var i de døende minutter af anden periode hvor Vock fik rettet Steve Birnstills skud af til en scoring.

4-0 målet - kampens sidste - faldt fem minutter inde i tredje periode og var noget nær en kopi af Søndergaards mål i anden periode.

Anden kamp i kvartfinalen spilles søndag i Gigantium.