02:03

Så er det i morgen, at det store karneval i Aalborg fylder byen med tusindvis af festglade mennesker. Lige nu er de sidste forberedelser i gang, og med det varme vejr er der masser af udfordringer for sikkerhedschefen

Foto: Privatfoto

1 af 2

Følg karnevallet live på TV2 Nord: For første gang er vi med helt til Kildeparken

Lørdag fra klokken 10-14 kan du se med direkte fra Aalborg Karneval. Vi sender både på TV2 Nord Salto og TV2 Nords Facebook.

Titusindvis af fesstemte mennesker, sambadansere, høj musik, masser af alkohol og endnu mere stemning. Lørdag løber årets karneval af stablen, og du kan se med direkte.

TV2 Nord sender nemlig live fra klokken 10-14 på TV2 Nord Salto og TV2 Nords facebookside.

Det er første gang, at vi sender live i fire timer, hvor tre reporter går med i karnevalsoptoget – hele vejen hen til Kildeparken.

Læs også Aalborg Karneval: Her spærres vejene

Morten Pedholt følger optoget, hvor dronningevognen med Twerk queen og feminist Louise Kjølsen fører an. De går fra Nørresundby klokken 10.00.

Mette Kristensen går med i optoget, der begynder klokken 10.30 fra øst, mens Mogens Jørgensen går med i optoget fra vestbyen klokken 11.00.

Læs også Tre gode råd: Sådan bliver karneval en sikker festdag

Det ikke kun os nordjyder, der lørdag kan kigge med. TV2 Nords live-dækning bliver nemlig også sendt på TV2 Bornholm, TV Øst og TV2 Østjylland. Det er første gang, Aalborg Karneval på den måde bliver tv-transmitteret uden for Nordjylland.