03:41

Dreng kræmt af klovn i tunnel i Aalborg Øst

Foto: Ruud Vidar, Scanpix.

1 af 2

11-årig skræmt af uhyggelig klovn i Aalborg

En 11-årig dreng blev mandag aften forskrækket af en person iført klovnekostume i tunnelen under Smedegårdsvej i Aalborg Øst.

Den bizarre trend, hvor folk klæder sig ud som klovne og skræmmer borgerne, er nu for alvor kommet til Nordjylland.

Mandag aften fik 11-årige Andreas Dahl sig noget at en forskrækkelse, da han mandag omkring klokken 19:30 skulle i kiwi med pant.

I den midterste tunnel under Smedegårdsvej i Aalborg Øst, stod der nemlig en person iført klovnedragt, mørkt hår og en hvid maske.

- Personen gjorde ham ikke noget, men stod bare helt stille, kiggede på ham, og rykkede hovedet til den ene side. Han havde en plastikøkse i hånden, siger Andreas Dahls mor, Bjørk Dahl.

Andreas Dahl kastede sit løbehjul over skulderen og løb op af trappen og hen til Kiwi. Da han kom hjem til sin mor, gik det for alvor op for ham, at han var blevet forskrækket.

- Da han kom hjem, sagde han forskrækket ”Ej mor, jeg har lige set, at der stod en klovn og kiggede på mig”. Og da han så hvor bange jeg blev, blev han endnu mere forskrækket. Han har især været bange for, at klovnen vil opsøge ham, og komme hjem til os, siger Bjørk Dahl.

Den 11-årige drengs mor forklarer, at de har haft mange overvejelser om, hvorvidt de skulle melde det til politiet.

Vi valgte at lade vær, og i stedet lavede Andreas’ far et opslag på Facebook, for at informere og advare andre, siger Bjørk Dahl. 

Læs også Klovne skræmmer nordjyder