Foto: Musikkens Hus

Foto: Musikkens Hus

1 af 3

1100 Aalborg Øst-børn til gratis fest i Musikkens Hus

Musikkens Hus er kommet med i bydelsprojektet i Aalborg Øst. Det markerer de lørdag ved at inviterer tre skoler fra Aalborg Øst til fest.

Ramasjang Mysteriet, Ramajetterne og Store Nørd fra DR Ramasjang og Ultra har lørdag eftermiddag indtaget scenen i koncertsalen i Musikkens Hus for at holde et brag af en fest for over 1.100 skolebørn fra Aalborg øst.

Festen skal markere, at Musikkens hus nu er en officiel del af bydelsprojektet Cool East.

- Vi vil være med til at højne glæden og stoltheden ved at bo, leve og arbejde i Aalborg Øst, for vi er alle nordjyders koncerthus, og det gælder ikke mindst for Aalborg Øst, der er en bydel i rivende udvikling, siger Lasse Rich Henningsen, administrerende direktør i Musikkens Hus.

Til festen er alle elever fra Herningvej Skole, Mellervangskolen og Tornhøjskolen inviteret, og også børn fra Coolshops børnekoncept, Cool Kids, har fået gratis billetter.

Ifølge programchef hos Musikkens Hus, Jeppe Uggerhøj, er festen en succes.

- Jeg nyder, at se salen blive brugt på den her måde, og børnene virker så glade, så indtil videre går det rigtig godt, siger Jeppe Uggerhøj.

Musikkens Hus har endnu ikke besluttet, om der skal laves flere gratis koncerter til børn fra Aalborg Øst, men de håber, at kunne gentage succesen næste år.

Hvad er Cool East?

  • Cool East er et sponsorsamarbejde mellem nordjyske virksomheder, der arbejder for at skabe sunde, sjove og meningsfulde aktiviteter i Aalborg Øst.
  • Formålet er at styrke samhørigheden blandt beboerne og understøtte stoltheden ved at leve, bo og arbejde i 9220.
  • Sponsorerne i Cool East er Aalborg Havn, Aalborg Portland, Himmerland Boligforening, Arctic Import, Aalborg Stevedore Company, Thomsen & Fals, Hustømrerne, A. Enggaard, Storm Advokatfirma og Musikkens Hus.