13-1: Pirates sendte bundhold hjem med syngende lussing

Onsdag aften havde Aalborg Pirates en sand målfest på hjemmebane mod Herlev Eagles.

Kan en kamp blive for let?

Det spørgsmål stiller spillerne fra både Aalbor Pirates og Herlev Eagles muligvis sig selv efter onsdag aftens opgør i Metal Ligaen. Her blev Herlev nemlig sendt hjem med et af de nederlag, man helst vil slippe med at tænke på.

13-1 lød resultatet nemlig i Pirates' favør efter 60 skarpe minutter på isen i Aalborg i det, der allerede fra første fløjt skulle vise sig at være en målfest.

Fem gange lykkedes det hjemmeholdet at nette i de første flot spillede 20 minutter. Kirill Kabanov lagde i den grad sin karantæne bag sig og smaskede pucken i nettet to gange, mens også Henry Hardason, Jeppe Jul Korsgaard og Martin Højbjerg kom på måltavlen.

I anden periode kunne Olivier Hinse Nikolaj Carstensen udbygge føringen til 7-0 på bare to minutter. Resten af perioden holdt Pirates målpause, men knap var tredje periode skudt i gang, før Mikkel Højbjerg gjorde det til 8-0.

Selv om Herlev forsøgte at redde lidt af æren med en enkelt scoring, sørgede Martin Lefebvre, Mikkel Højbjerg, Pierre-Olivier Morin, Julian Jakobsen og Clay Andersen effektivt for at banke de sidste søm i gæsternes ydmygende kiste.

Med sejren lægger Aalborg Pirates en smule afstand ned til Frederikshavn White Hawks på tredjepladsen i Metal Ligaen.