1500 "geeks" indtager Gigantium til stor esports-festival

Foto: Geeks Gone Wild

Om halvanden måned vil Gigantium i Aalborg blive indtaget af op i mod 1.500 gaming entusaister, når e-sportsfestivalen Geeks Gone Wild for første gang bliver holdt med arenaen som ramme.

Er du vild med Counter Strike, Hearthstone og League of Legends - og i det hele taget alt, der har med esport at gøre - så er der allerede nu god grund til at glæde sig til januar.

Her byder den aalborgensiske forening LAN Team Nord nemlig indenfor til en stor esport-festival i Gigantium. Festivalen hedder Geeks Gone Wild, og her kan op til 1500 esport-fans kaste sig ud i både indbyrdes dyste og en semiprofessionel konkurrence. 

Indtil videre har LAN Team Nord samlet knap 400.000 sponsorkroner ind, der skal få festivalen op at stå, og stadig flere aftaler er på vej i hus. Og det glæder foreningen. 

Læs også Nordjysk esports-turnering med kæmpe præmiepulje på højkant

- Det er virkeligt skønt, at så mange vil være med til at hjælpe os med at få dette kæmpe arrangement til at lykkes, fortæller Lasse Kjær, formand for LAN Team Nord.

- Selvom vi har arrangeret Geeks Gone Wild et hav af gange, er det første gang, vi tager så stor en arena i brug, og første gang med så mange deltagere, så hjælpen er meget kærkommen, tilføjer han.

Håbet er at tiltrække deltagere og publikum i alle aldre. 

Læs også Sportsøkonom: - Virksomheder har fået øjnene op for eSport

- At skabe en helt fantastisk ramme for de 1500 deltagere og give dem en suveræn oplevelse er vores hjerteblod, og vi gør en stor dyd ud af, at Geeks Gone Wild er et arrangement, som forældre trygt kan sende deres børn afsted til, forklarer Lasse Kjær.

Udover konkurrencer i forskellige spil vil der også være en stor udstilling, man kan fordybe sig i, oplyser arrangørerne.

Forsiden lige nu