Episoden skete ved gangbroen over Humlebakken, der forbinde Ullavej med Gerdavej. Foto: Josefine Brader

To 17-årige sigtet for at kaste "noget" efter ambulance

To 17-årige drenge er sigtet for at have forvoldt fare for nogens liv, da de i september kastede, det man troede var sten, efter en ambulance.

Det gør ingen forskel, om det var sten eller æbler de to 17-årige drenge kastede efter en ambulance og en bil i starten af september måned. 

Nordjyllands Politi har fredag afsluttet efterforskningen, og de to unge drenge er nu sigtet for at have overtrådt paragraf 252, altså forvoldt næreliggende fare for nogens liv og førlighed.

- Sagen er færdigefterforsket og afleveret til vores juridiske afdeling i dag. Drengene har erkendt, at det var æbler, de kastede med, og ud fra vores undersøgelse kan vi ikke påvise andet, siger politikommissær ved Nordjyllands Politi, Jens Møller Søgaard.

De to 17-årige drenge blev anholdt den 7. september i år, og mistænkt for at have kastet sten, fra gangbroen over Humlebakken i Aalborg, efter en personbil og en ambulance, der kørte på vejen med udrykning mod Aalborg.

Man troede, det var sten, der ramte ambulancen og bilen, men drengene sagde selv, at det var æbler.

- Ud fra vore undersøgelser og skaderne på de to biler, kan vi ikke sige, om det er sten eller æbler, der blev kastet med. Det er påstand mod påstand, siger politikommissæren.

Det vides ikke, hvornår drengene skal i retten. 

TV2 Nord har fulgt sagen tæt. Se vores indslag om episoden herunder.

00:43

To unge mænd påstår, at de kastede med æbler

Luk video