LIGE NU:

19-årig blev stukket med kniv: Nu har politiet anholdt otte mænd i sagen

- Vi ser med stor alvor på sagen, som vi betragter som et drabsforsøg, understreger politikommissær Carsten Straszek, der er lederen af politiets efterforskning i sagen.

Tirsdag har Nordjyllands Politi anholdt i alt otte mænd, der er mistænkte i en alvorlig sag om overfald i Aalborg fra 8. oktober i år.

Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Her blev offeret, en 19-årig ung mand, overfaldet af flere personer og stukket flere gange med en kniv. En alvorlig episode, der bragte den unge mand i livsfare, oplyser politikommissær Carsten Straszek, der er lederen af politiets efterforskning af sagen.

- Vi har lige siden efterforsket sagen massivt for at belyse hele hændelsesforløbet før, under og efter overfaldet. Vi har blandt andet gennemgået videoovervågning, afhørt vidner og foretaget forskellige tekniske undersøgelser. Det er den efterforskning, der har givet os tilstrækkeligt grundlag til at foretage anholdelse af i alt otte personer, forklarer politikommissær Carsten Straszek i pressemeddelelsen.

quote - Vi ser med stor alvor på sagen, som vi betragter som et drabsforsøg.

Carsten Straszek, politikommissær, Nordjyllands Politi

Betragter sagen som et drabsforsøg

Ved ti-tiden i dag, tirsdag, koordinerede politiets efterforskere en anholdelsesaktion på flere forskellige adresser i Aalborg Kommune, hvor de otte personer blev anholdt.

De mistænkte er alle unge mænd, der bor i Aalborg Kommune, og som er mellem 16 og 27 år. De anholdte mænd fremstilles i grundlovsforhør i Retten i Aalborg onsdag klokken 9.30. Her vil politiet anmode om lukkede døre af hensyn til efterforskningen.

- Vi ser med stor alvor på sagen, som vi betragter som et drabsforsøg, understreger Carsten Straszek i pressemeddelelsen.

Efterforskningen af episoden er stadig i gang, og derfor beder Nordjyllands Politi borgerne om at henvende sig på telefon 114, hvis man har oplysninger i sagen.