LIGE NU:

2E Group tredobler overskuddet

Aalborg-virksomheden 2E Group landede i det forgangne år et overskud før skat på 42,4 millioner kroner.

Den landsdækkende, men Aalborg-baserede ejendomsudviklingskoncern 2E Group leverede i regnskabsåret 2015-2016 et overskud før skat på 42,4 millioner kroner. Det er en tredobling af overskuddet sammenlignet med forrige regnskabsår.

Overskuddet bygger på en nettoomsætning i perioden på 117 millioner kroner, og forventningerne om fremtidige overskud i samme eller endnu større kaliber kan godt være store, for Aalborg-virksomheden har lige nu, gennem underleverandører, gang i private boligbyggerier for omkring to milliarder kroner.

- Det særdeles tilfredsstillende årsregnskab er udtryk for et stadig mere optimeret og succesfuldt bygge- og salgskoncept og en velsammentømret og hårdtarbejdende kerneorganisation, der holder fokus, forklarer stifter, indehaver og direktør i virksomheden Jesper Skovsgaard der siden 1997, da 2E Group blev stiftet har udviklet virksomheden til det den er i dag.

2E Group bygger i dag primært forretningen på udvikling og salg af rækkehuse- og ejerlejlighedsbebyggelser i hele landet, og har fået sit navn bredt ud ved i den nuværende og den forrige sæson af TV 2-programmet Nybyggerne at være hovedsponsor.

Virksomheden har faktisk kun 12 ansatte i Aalborg, der både udvikler, projekterer og sælger byggerier. Derudover har virksomheden fået stor glæde af at udvide til Sjælland hvor 2E Boligshop i Virum lader hushungrende københavnerfamilier forme drømmehuset.

Forventningen til indeværende regnskabsår er at aflevere over 300 boliger og langt over halvdelen er allerede solgt. Jesper Skovsgaard fremhæver i den forbindelse 2E Groups indtil nu største opgave med at levere 140 rækkehuse og lejligheder i hovedstadsområdet. Et arbejde der går igang inden for de næste måneder.