30-årig varetægtsfængslet: Mistænkes for røveri mod købmand i Vestbjerg

Politiet var til stede ved Spar Købmanden i Vestbjerg efter røveriet. Foto: Per Fran Paulsen

Lørdag aften var der røveri mod Spar Købmanden i Vestbjerg. Politiet anholdt en 30-årig mand, som nu er varetægtsfængslet i fire uger. Han nægter sig skyldig.

En 30-årig mand fra Vendsyssel er blevet varetægtsfængslet i fire uger i forbindelse med et røveri lørdag aften mod Spar Købmanden i Vestbjerg.

Vagtchef ved Nordjylland Politi Torben Larsen siger, at den 30-årige nægter sig skyldig, og at han har kæret kendelsen om fængsling.

Lørdag aften klokken 21.05 blev der begået røveri mod Spar Købmanden på Blomsterbakken i Vestbjerg. Her truede en gerningsmand med en ukendt genstand sig til et mindre pengebeløb, hvorefter han stak af.

Ifølge vidner, der var på stedet, tog gerningsmanden flugten i en rød Passat Sedan med defekt lydpotte.

Læs også Røveri i Sulsted: Politiet efterlyser vidner

Senere på aftenen lykkedes det Nordjyllands Politi at anholde den formodede gerningsmand i forbindelse med en mistænkelig hændelse på en adresse i Vrå.

- På grund af signalementet og noget overvågning fra købmandsbutikken træffer vi en 30-årig mand, der passer på signalementet, og han har penge på sig, og han er også kørende i en bil, der minder om den, der blev brugt i forbindelse med røveriet i Vestbjerg, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi Per Jørgensen.

Vagtchefen fortæller, at politiet i forbindelse med anholdelsen af den 30-årige mand vil kigge nærmere på en række røverier mod dagligvarerbutikker i Nordjylland.

For tre måneder siden var der således røveri mod den samme Spar Købmandsbutik i Vestbjerg, som lørdag aften var udsat for røveri. Og 18. oktober var der røveri mod Dagli'Brugsen i Gandrup, og 3. november gik det ud over Dagli'Brugsen i Sulsted.

00:38

Gerningsmanden truede sig til et mindre pengebeløb ved røveriet i Vestbjerg.

Luk video

Forsiden lige nu