04:00

En 25-årig mand blev natten til torsdag skudt flere gange på Skydebanevej i det vestlige Aalborg. Politiet er i fuld gang med efterforskningen, mne har stadig ikke anholdt en gerningsmand.

35-årig eftersøges nu i Danmark: Mistænkt for drabsforsøg

Nordjyllands Politi efterlyser fortsat en 35-årige mand, mistænkt for et drabsforsøg, der blev begået i Aalborg tilbage i oktober sidste år.

Nordjyllands Politi efterlyser fortsat den 35-årige mand, som politiet mistænker for at være gerningsmand til et drabsforsøg, der blev begået i Aalborg tilbage i oktober sidste år. Han er formentlig tilbage i Danmark efter at ophave opholdt sig i udlandet.

- Han har hele tiden været klar over, at vi leder efter ham. Det må være ubehageligt, når man konstant skal kigge sig over skulderen, siger efterforskningslederen, politikommissær Henrik Staal, der opfordrer den mistænkte mand til at melde sig. 

Læs også Skuddrama: Ung mand ramt af flere skud i Aalborg

Manden er mistænkt for flere gange at have skudt en dengang 25-årig mand på Skydebanevej, der ligger i det vestlige Aalborg den 13. oktober 2016. Manden var dog uden for livsfare, men Nordjyllands Politi har siden efterforsket sagen som et forsøg på manddrab.

Politiet fik kort tid efter skyderiet anholdt en mand i sagen. 

Retten i Aalborg afsagde 29. december 2016 fængslingskendelse in absentia af den nu 35-årige mistænkte, der sidenhen har været eftersøgt af Nordjyllands Politi blandt andet via Interpol, fordi politiet havde oplysninger om, at han befandt sig i udlandet.

Der er for nuværende en dømt for blandt andet drabsforsøg i sagen, og der er flere gerningsmænd i sagskomplekset, men politiet kan ikke udtale sig yderligere om efterforskningen.

Denne artikel er blevet redigeret den 17. oktober 2018. Af en tidligere udgave fremgik navn og billede på den mistænkte, men de oplysninger er blevet fjernet, da han dags dato har meldt sig selv og er blevet anholdt i sagen.

Læs også Skyderiet på Skydebanevej: Fem års fængsel for drabsforsøg