Arkivfoto. Foto: TV 2 Nord

500 patienter må vente: Neurolog er blevet sygemeldt

Nordjyllands eneste privat praktiserende neurolog er blevet sygemeldt. Det betyder, at 500 nordjyske patienters tider må udsættes.

Der er i forvejen et halvt års ventetid for at komme til hos neurolog Martin Kelkelund i Aalborg.

Han er Nordjyllands eneste privat praktiserende neurolog.

Og nu må patienterne desværre vente endnu længere. Martin Kelkelund er nemlig sygemeldt de næste fire uger, fordi han for nyligt kom til skade med sit ben.

- Det er ærgerligt, for det betyder at folk må vente endnu længere, siger Martin Kelkelund fra Neurologisk Speciallægeklinik i Aalborg.

Der vil jo være nogen, som i forvejen har ventet, og som må vente endnu længere

Martin Kelkelund, neurolog, Aalborg

Sygemeldingen betyder, at cirka 500 patienter skal have flyttet deres tid.  De vil blive kontaktet telefonisk, oplyser klinikken.

- Der vil jo være nogen, som i forvejen har ventet, og som må vente endnu længere, konstaterer neurologen.

Martin Kelkelund er foreløbigt sygemeldt i fire uger. Hvis man er patient og har en tid, så skal man afvente at blive kontaktet vedrørende en ny tid.

Neurologi dækker over hjernens medicinske sygdomme og sygdomme i centralnervesystemet. Det kan for eksempel være patienter med Epilepsi og Parkinson.

- Det kommer til at tage noget tid for min sekretær at få kontakt til alle. Hvis de har yderligere spørgsmål i ventetiden, så skal de kontakte egen læge, siger Martin Kelkelund.

Der er massiv mangel på neurologer i Nordjylland, og derfor er Martin Kelkelund regionens eneste privat praktiserende af slagsen.

Klinikken ligger på Algade i Aalborgs centrum.