00:28

53-årig kvinde melder sig selv: Stak 79-årig ihjel

En 53-årig kvinde blev kort før midnat den 22. november anholdt og sigtet for drabet på en 79-årig mand. Kvinden meldte selv drabet til politiet.

Torsdag eftermiddag udviklede sig dramatisk for en 53-årig kvinde og en 79-årig mand fra Fjerritslev. De to personer mødtes på Mallorca Bar i på John F. Kennedys Plads i Aalborg. Klokken 13.39 forlod de sammen baren og gik hjem til den 53-årige kvinde.

Et par timer senere vendte kvinden tilbage til baren. Denne gang med blodpletter på tøjet. Her opholdt kvinden sig, indtil hun klokken 23.28 kontaktede politiet for at fortælle, at hun havde dræbt den 79-årige mand i sin lejlighed.

- Ud fra de oplysninger kvinden giver, sender vi patruljer af sted til begge adresser. Vi anholder kvinden uden dramatik på Mallorca Bar kl. 23.43, hvor vi finder hende med tydelige blodspor på tøjet og en skade på hånden, formentlig efter en kniv, forklarer Frank Olsen, der er vicepolitiinspektør ved Nordjyllands Politi. 

Læs også Psykisk syge drabsmænd: Psykiatrien gennemgår alle sagerne igen

Ifølge kvindens anmeldelse havde hun dræbt den 79-årige mand i hendes lejlighed på Jyllandsgade 21 i Aalborg. Da politiet undersøger lejligheden, finder de den 79-årige mand dræbt som følge af vold og knivstik. 

I løbet af natten har politiets teknikere arbejdet i kvindens lejlighed og afhørt vidner på Mallorca Bar. 

- Med hensyn til kvindens motiv til at slå den 79-årige mand ihjel, så er det ikke endeligt klarlagt. Derfor ønsker vi ikke at udtale os om det nu, siger Frank Olsen.

Den 53-årige kvinde er nu sigtet for manddrab. Hun fremstilles i grundlovsforhør i Aalborg klokken 11.15. 

Læs også Mindst 14 dræbt af psykisk syge i Nordjylland på fem år: "Det ryster mig"