Foto: Bjørn Lindgren, Scanpix.

AaB-fans vil have Allan Kuhn tilbage

Allan Kuhns nye titel som svensk mester får AaB-fans til at gå amok på Facebook. De vil have ham tilbage til Aalborg.

Allan Kuhn, kom nu hjem til Aalborg!

Sådan lyder det fra utallige fans på Facebook efter TV2 Nord onsdag fortalte, at den tidligere AaB-assistent er blevet svensk mester i sin debutsæson som træner for Malmö FF.

- Manden er fantastisk, tillykke med endnu et mesterskab!! Allan Kuhn kom hjem til Aalborg !!!, skriver Rene T. Jensen.

Godt klaret, tillykke. Bare han dog kom tilbage til Aalborg, der er virkelig brug for ham her.

Facebook-bruger og AaB-fan, John Borup Simonsen

- Kom hjem til Aalborg Kuhn, skriver Lars Risager Hanibal.

- Godt klaret, tillykke. Bare han dog kom tilbage til Aalborg, der er virkelig brug for ham her, skriver John Borup Simonsen.

Flere af fansene giver også udtryk for, at de hellere vil have Allan Kuhn fremfor AaB’s nuværende træner, Lars Søndergaard.

- Det har jo noget at gøre med at Allan Kuhn var en super god mand i AaB og var god til at give selvtillid i spillerne og gøre dem klar til kampene. Derimod Lars Søndergaard, han kan slet ikke sætte spillerne op til kampene og er bare tilfreds med et uafgjort resultat selvom AaB har spillet elendigt, skriver Rasmus Nørh Nielsen.

- Der er nogle svenske sportschefer, der griner vildt hånligt af AaB, der ikke kunne bruge Kuhn som cheftræner.. tillykke til Kuhn her fra, skriver Jimmy Christensen.

- Fantastisk at bemærke, at samtidig med at han fik sat skik på MFF, begyndte tingene at smuldre i AaB. Sammenhæng? I think so!, skriver Jens Svarre-Ankjær.

- Savnet mand i AaB. Søndergaard UD Kuhn IND, skriver Michael Jensen. 

TV2 Nord besøgte Allan Kuhn i Malmø, da han lige var tiltrådt som cheftræner. Det indslag kan ses herunder. 

06:17

Allan Kuhn blev mødt af jubel og fyrværkeri, da han gik på banen til den første rigtige træner med sin nye titel som cheftræner for den svenske klub Malmö FF. Der var mødt næsten 1500 fans op for at se den første træning efter vinterpausen og for at se den nye træner an.

Luk video