AaB henter tre vigtige point i Viborg

AaB sejrede på udebane, og kommer hjem med tre gode point.

AaB trak en sejr og tre vigtige point med hjem fra Viborg i eftermiddagens superligakamp.

Syv minutter inde i første halvleg var det Kasper Risgård, der scorede kampens første mål. Denne føring holdte AaB hele vejen til slutningen af anden halvleg. Her fik Nikolaj Thomsen cementeret føringen med et mål tre minutter inden tillægstiden. Kampen endte 2-0.

AaB er på nuværende tidspunkt på en tredjeplads i Superligaen. Efter søndagens kamp forøges forspringet til FC Midtjylland på fjerdepladsen – der spiller senere i dag mod AGF. Der er tre point op til SønderjyskE på andenpladsen og syv point op til FC København, der fører ligaen. Dermed er der stadig meget, der kan ske i de sidste fem runder af Superligaen.