AaB måtte nøjes med uafgjort mod OB

Der var flere gamle AaB-kendinge blandt dagens modstander fra OB, der fik et point med tilbage til Odense.

Kampen startede som lyn og torden, og der var ikke spillet mange minutter, før den unge AaB-angriber Christian Bassogog gjorde det til 1-0 med et elegant chip henover den fremadstormende OB-keeper.

Hjemmeholdet nåede dog dårligt at få armene ned, inden bolden var sendt ind i den modsatte ende, og der var udlignet til 1-1 ved gæsternes Joan Simun Edmundsson.

AaB var dominerende i en første halvleg, hvor der var godt med defensive fejl i begge ender med flere store chancer til følge. En af dem formåede AaB-anfører Rasmus Würtz at udnytte, da han scorede sit første sæsonmål og bragte sit hold foran med 2-1, hvilket også var stillingen ved pausen.

I anden halvleg var OB i flere omgange tæt på endnu en udligning men godt og til tider heldigt målmandsspil af Nicolai Larsen i AaB-målet forhindrede i første omgang en OB-udligning.

Men med godt ti minutter igen kunne Nicolai Larsen og resten af AaB-defensiven ikke længere holde stand, og Joan Simun Edmundsson kunne score sit andet mål i kampen.

Nicklas Helenius havde til sidst i kampen en kæmpe chance for at afgøre kampen, og i dommerens tillægstid var stolpen i vejen for hjemmeholdet, og kampen endte dermed 2-2.

Rasmus Jönsson startede inde for gæsterne, mens både Jacob Barrett Lauersen og Mathias Thrane blev skiftet ind af Kent Nielsen – alle tre er de gamle AaB’ere.