LIGE NU:

AaB sætter prisen ned

Det skal være mere attraktivt at komme på stadion og se AaB’s hjemmekampe, så nu sænkes prisen på sæsonkort til ståpladser til den kommende sæson.

Konkret betyder dette, at en voksen fremover vil kunne overvære samtlige minimum 18 hjemmekampe for 1.000 kroner, mens prisen for børn er det halve.

- Vi ved, der er et uudnyttet tilskuerpotentiale i Nordjylland, så for at gøre det endnu mere attraktivt at blive sæsonkortholder, har vi valgt at sænke prisen på de stemningsskabende pladser bag mål, ligesom vi gør det muligt at betale sit kort i rater, så man ikke skal lægge hele beløbet på én gang, siger AaB’s administrerende direktør, Stephan Schors.

Med Alka Superligaens nye turneringsstruktur er antallet af garanterede hjemmekampe steget i forhold til seneste sæson, og samtidig arbejder AaB løbende på at forbedre kampoplevelsen for tilskuerene.

- Blandt andet vil vi i løbet af efteråret gøre det muligt at kunne handle i boderne på Nordjyske Arena via sit sæsonkort, ligesom man nu digitalt kan videresende en billet fra sit sæsonkort til en ven eller et familiemedlem, hvis man er forhindret i at overvære en kamp, fortæller Stephan Schors.

I den forgangne sæson har man i AaB kunnet konstatere  en tilskuerstigning på 5,8 procent i forhold til forrige sæson til i alt 7.280 pr. hjemmekamp i Alka Superligaen.

- Målet er selvfølgelig at hæve det gennemsnitlige tilskuertal, da vi ved, at vi med mange folk på lægterne får en markant bedre stemning, hvilket igen er med til at skabe en større oplevelse og ikke mindst opbakning til vores spillere og dermed i sidste ende større sandsynlighed for endnu bedre sportslige resultater, siger Stephan Schors.

 

20210412-181351-L-1920x1279we

play De stikker og stikker: 75 procent af alle nordjyder er vaccineret

strejke 1

play 53 sygeplejersker skal undværes i Brønderslev: - Det er tæt på den samlede flok

hul (1)

play Charlottes hus har hul i muren: Nu vil kommune genhuse hende

310721 Vildsundbroen

play Broklap faldt ned: Nu er fejlen fundet

20210412-181351-L-1920x1279we

play De stikker og stikker: 75 procent af alle nordjyder er vaccineret

strejke 1

play 53 sygeplejersker skal undværes i Brønderslev: - Det er tæt på den samlede flok

Til forsiden

Til forsiden