Seneste nyt:

AaB-spillerne skal glemme den seneste hjemmekamp

I dag møder AaB hjemme Randers i et klassisk jysk topopgør. Men spørgsmålet er, om AaB-spillerne kan fortrænge det seneste store hjemmebane-nederlag på 2-5 til Viborg.

Når AaB's spillere i dag løber ind på Aalborg Portland Park til topopgøret med Randers, vil de forhåbentlig ikke tænke tilbage på sidst, de spillede hjemmekamp. 

For da forlod spillerne og trænerstaben nemlig stadion med bøjede hoveder og skamfulde ansigter efter sæsonens største spillemæssig fiasko, da Viborg overraskende spillede hjemmeholdet ud af stadion med en 5-2 sejr.

Sådan så AaB-træner Marti Cifuentes ud under hjemmekampen 25. oktober, hvor det blev til et nederlag på 5-2 til AaB mod Viborg.
Sådan så AaB-træner Marti Cifuentes ud under hjemmekampen 25. oktober, hvor det blev til et nederlag på 5-2 til AaB mod Viborg.
Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

- Det var en forfærdelig indsats, vi leverede med Viborg, men det er faktisk blevet vendt og brugt til noget positivt, ved at vi har haft to gode præstationer mod FC Midtjylland og senest sejren over FC Nordsjælland på udebane med 2-0, siger anfører Rasmus Thelander, som vi mødte fredag på AaB’s anlæg til træning forud for topkampen mod Randers.

Og det er Superligaens nummer tre, AaB, der møder nummer fire, Randers, i et klassisk jysk lokalopgør, og nu også topkamp på Aalborg Portland Park, hvor der forventes op mod 9000 tilskuere.

Rasmus Thelander glæder sig til mødet mod Randers.

Både anfører Rasmus Thelander men også træner Marti Cifuentes glæder sig til mødet med Randers, som har klaret sig godt både i Superligaen men også i kampene i Europa Conference League hvor Randers kvalificerede sig til som vinder af den danske pokalturnering

- De er et vældig konkurrencedygtigt hold på den måde, de har spillet på i mange år, siger Marti Cifuentes og tilføjer:

- Men vi ved, at vi skal spille på hjemmebane, og jeg håber, at vores fans og supportere kan gøre forskellen sammen med os spillere og trænerstab, så vi kan få tre point.

Der fløjtes op på Aalborg Portland Park klokken 14.00, og kampen kan ses direkte på TV3 Sport.

Forud for kampen er der som sædvanlig masser af aktiviteter i AaB’s fanzone omkring stadion, i dag holder AaB deres helt egen “J -dag” med smagsprøver på julens mange juleøl.