AaB stadig uden sejr: Taber 2-1 til AC Horsens

AaB var igen i dag på jagt efter årets første sejr i 3F Superligaen. Det skete på udebane i en duel mod AC Horsens, der heller ikke havde fået hentet en sejr hjem. Indtil nu.

Årets første sejr for nordjyderne lader stadig vente på sig. Kampen mellem Horsens og AaB onsdag aften resulterede nemlig i endnu et nederlag til de rød-hvide aalborgensere. Stillingen endte 2-1.

Det var ellers en kamp, hvor begge hold kom på måltavlen.

Efter 31-minutters spil blev forårets første AC Horsens-scoring sikret, da Hallur Hansson headede en assist til fødderne af Lirim Qamili.

Der gik dog ikke længe før AaB bed fra sig. Kun to minutter inde i anden halvleg kunne Rufo sende bolden i nettet for nordjyderne, men en hånd på bolden underkendte målet. Og stillingen var fortsat 0-1.

Ganske tæt på slutfløjt, i 90’ minut, kunne Mathias Ross skabe lidt intensitet i kampen. Et indlæg mod bagrummet blev sendt i kassen og sikrede en udligning for AaB. Nu var stillingen 1-1.

Hvad der ellers lignede en pointdeler ender i overtid med at blive et snævert nederlag til AaB. Efter fire minutters spillet overtid sender Horsens angriber Nicolai Brock-Madsen nemlig hjemmeholdet mod sejren og de tre lune point.