Foto: Henning Bagger, Scanpix

AaB-træner: Bassogog er ikke med til søndagens kamp mod AGF

AaB's træner Morten Wieghorst oplyser, at Christian Bassogog ikke er med til søndagens kamp mod AGF.

På søndag møder AaB i deres første superligakamp dette forår AGF i Aarhus. Med en angriber i forhandlinger med ny klub har der været tvivl om, hvorvidt Christian Bassogog kommer til at spille for AaB til søndagens kamp i Aarhus. 

Men Christian Bassogog kommer ikke til at spille i kampen på søndag. Det fortæller Morten Wieghorst, der er træner i AaB.

- Det ville være tæt på at lyve, hvis jeg sagde, at der var en chance, så det vil jeg ikke begynde på, han spiller ikke på søndag, siger AaB-træneren Morten Wieghorst.

Læs også Medie: Kinesisk klub vil give 45 millioner for AaB's nye guldfugl

Men han mener, at AaB godt kunne bruge en spiller, der har selvtilliden på plads i den kommende kamp.

- Vi vil jo gerne have alle vores gode spillere til rådighed, og her har vi en mand som har spillet massere af kampe og ikke mangler kampform. Der er det lidt mere usikkert med dem herhjemme. Det er deres første turneringskamp, og dem har han spillet masser af i Africa Cup of Nations. Vi kunne godt have brugt hans selvtillid, siger Morten Wieghorst, træner i AaB.

AaB-træneren er dog klar over at kommer forhandlingerne om den camerounske spiller i hus, får AaB mange flere muligheder i fremtiden.

- Der er en grund til, at AaB er gået  i forhandlinger med denne her klub. Så det bliver man selvfølgelig nødt til at acceptere som træner. Og hvis det skulle komme igennem, så kommer det klubben til gode på andre områder. Vi mangler en god spiller ja, men det giver så nogle muligheder for at supplere truppen på et senere tidspunkt, og det bliver man også nødt til at forholde sig til som træner, og det lever jeg fint med, siger Morten Wieghorst. 

Morten Wieghorst afviser i fredagens udsendelse muligheden for at sende angriberen på banen. Se det her.

02:12 Luk video

Læs også AaB-direktør om Bassogogs udvikling: En fantastisk historie