Seneste nyt:

AaB-træner rygtes til Sverige: - Du ved aldrig, hvad der sker i fodbold

AaB's spanske cheftræner Martí Cifuentes menes at være favorit til et trænerjob i Sverige. Nordjyderne kan finde hans afløser i Randers.

Det er ikke sikkert, at spanske Martí Cifuentes er at finde på AaB's sidelinje, når den nordjyske Superliga-klub 20. februar tager hul på forårssæsonen.

Ifølge det svenske medie Expressen er Martí Cifuentes nemlig tæt på at kunne skrive under på en kontrakt med Allsvenskan-klubben Hammarby IF, hvor han i så fald overtager cheftrænerposten, der har været ledig den seneste måneds tid.

Expressen skriver, at det kan være et spørgsmål om dage, før spanieren indgår en aftale med den svenske klub. Det var dog stadig Martí Cifuentes, der ledede fredagens AaB-træning.

- Jeg står for træningen i dag, jeg er fokuseret, og jeg har forberedt morgendagens træning, siger Martí Cifuentes til TV2 Nord.

- I fodboldverdenen ved du aldrig, hvad der sker

39-årige Cifuentes overtog trænerposten i AaB 1. januar sidste år. Inden da havde han trænet norske Sandefjord og været ungdomstræner i den svenske klub AIK, der ligesom Hammarby IF holder til i Sveriges hovedstad Stockholm.

Martí Cifuentes ønsker ikke at kommentere på rygterne om et skifte fra AaB til Hammarby. Han siger, at det er hans agent, der i første omgang tager sig af kontakten med eventuelle bejlere.

- I fodboldverdenen ved du aldrig, hvad der sker. Det er altid dejligt, at der er opmærksomhed omkring én, men jeg forholder mig ikke til rygterne. Jeg er glad for at være i Aalborg, og jeg har arbejdet hårdt for at få holdet derhen, hvor vi er nu, siger Martí Cifuentes.

Så hvis jeg kommer til træningen på mandag, er du stadig træner for AaB?

- Som jeg sagde, så ved du aldrig, hvad der sker i fodbold, siger spanieren.


Tidligere AaB-spiller i kikkerten

Hvis AaB skal på jagt efter en ny cheftræner, før Superligaen begynder igen efter vinterpausen, kommer klubben måske ikke til at kigge så langt væk. Randers FC's sportsdirektør Søren Pedersen bekræfter over for Randers Amtsavis, at AaB viser interesse for klubbens træner Thomas Thomasberg.

- Jeg ved, at der er interesse fra AaB for Thomasberg, men derudover er der ikke så meget, jeg kan tilføje på nuværende tidspunkt. Der er ingen forhandlinger med AaB. Men det kan være, at vi henover weekenden bliver klogere på, hvad der kommer til at ske, siger Søren Pedersen til Randers Amtsavis.

47-årige Thomas Thomasberg stammer fra Haverslev og spillede i AaB fra 1993 til 1999. Han skiftede herefter til FC Midtjylland, hvor han indledte sin trænerkarriere. Siden har han været cheftræner i FC Hjørring, FC Fredericia, Hobro IK og Randers FC.