Foto: Henning Bagger (Scanpix)

AaB udlejer Robert Kakeeto til finsk klub

AaB's Robert Kakeeto er med øjeblikkelig virkning blevet udlejet til den finske klub HIFK Fotboll i Helsingfors.

Det er kun lidt over en uge siden, at midtbanespilleren Robert Kakeeto var en del af startelleveren hos AaB, da de spillede ude mod FC Midtjylland. 

Men den kommende tid bliver det ikke til flere spilleminutter for midtbanespilleren fra Uganda. Superligaklubben har med øjeblikkelig virkning valgt at udleje Kakeeto ud til den finske klub HIFK Fotboll i Helsingfors.

- Robert gjorde det tilfredsstillende, da han blandt andet forrige søndag fik chancen i udekampen mod FC Midtjylland, men som det også var tilfældet, da han blev udlejet for et års tid siden, så har vi god konkurrence på de centrale midtbanepositioner, hvorfor vi sammen har vurderet, at det vil være mest hensigtsmæssigt for Roberts udvikling at tilføje endnu et lejeophold, siger Allan Gaarde, sportsdirektør i AaB. 

Sidste efterår var den centrale midtbanespiller udlejet til Jammerbugt FC, og 24-årige Kakeeto har kontrakt med AaB til udgangen af 2020.

Lejemålet denne gang er dog af kortere varighed, og det gælder indtil, at den finske turnering slutter i begyndelsen af november.

I AaB står Robert Kakeeto foreløbig noteret for 20 officielle kampe, mens det også er blevet til to A-landskampe for Uganda.

Læs også Friis efter 4-0: Vi søgte efter mere