LIGE NU:

Aalborg Håndbold er videre i Champions League

Aalborg Håndbold sikrede sig onsdag aften sin første kvartfinale-plads i Champions League nogensinde, da holdet vandt 27-24 over Porto.

I et tæt opgør med FC Porto på hjemmebanen i Gigantium sikrede Aalborg Håndbold onsdag aften sig sin første kvartfinale i Champions League nogensiden. Aalborg vandt 27-24 med flere scoringer i kampens sidste minutter., og på baggrund af reglen, der gør udebanemål værdifulde, vandt Aalborg Håndbold det samlede opgør.

- Der blev skrevet historie i dag. Der var en kæmpeoplevelse for mig personligt, for holdet og for hele klubben, og det der er blevet etableret over de seneste 10 år. Det er en milepæl i klubbens historie, siger Aalborg Håndbolds venstre fløj, Buster Juul.

Og Aalborg Håndbolds direktør Jan Larsen kalder det også kæmpestort, at det er lykkedes at komme videre til kvartfinalen.

- Vi har sat os nogle høje mål i Aalborg Håndbold, og vi har nået mange mål, men med den her sejr er vi kommet et skridt videre, siger direktør i Aalborg Håndbold Jan Larsen.