Aalborg Håndbold nedlagde Bette Balkan

Aalborg Håndbold tromlede i Nykøbing hen over Mors-Thy Håndbold i en målrig affære med ikke færre end 68 mål.

En af de kampe Mors Thys trofaste fans, kaldet Bette Balkan, ser mest frem til, er, når Aalborg Håndbold kommer forbi Limfjordsøen.

Der var da også god stemning, da spillerne indtog Sparekassen Thy Arena i Nykøbing, men den holdt kun, indtil Aalborg Håndbold lagde fra land, og efter bare tre minutter var en føring på tre mål til gæsterne fra Aalborg Håndbold allerede en realitet.

Kun hjemmeholdets Mads Hoxer kunne følge trop med Aalborg Håndbold. Han havde godt fat i Aalborgs målmand Simon Gade med tre scoringer.

Aalborg satte sig på kampen

Men det var Aalborg Håndbold, der fuldstændig satte sig på kampen og ved stillingen 15-8 til Aalborg, var Mors Thys målmand Rasmus Bech skudt i sænk og blev afløst af Rasmus Henriksen.

Han nåede til gengæld knap nok at røre bolden, før Aalborg havde bragt sig foran 16-9. Men Mors-Thy kom godt tilbage i det, der lignede en afklapsning af hjemmeholdet. Aalborg Håndbold kunne dog gå til pausen med en føring på 21-16

Aalborg Håndbold kom, som i første halvleg, blæsende ud til de sidste 30 minutter og bragte sig hurtigt foran 27-19, og så var den kamp afgjort.

Hjemmeholdet kunne ikke finde modtræk til Aalborg Håndbold, der tromlede henover hele Bette Balkan og vandt kampen med 36-32 i en målrig affære.