Aalborg Håndbold taber for tredje kamp i træk

Det blev et noget overraskende resultat, da Aalborg Håndbold lørdag tog imod ligaens nummer otte, Skanderborg Aarhus.

Med to nederlag i bagagen fra de seneste to kampe, hvor Aalborg håndbold desuden slet ikke var klar fra kampens start, så skulle man tro, at de havde lært af det.

Men efter bare fire minutter af lørdagens ligakamp mod Skanderborg Aarhus var gæsterne foran 4-0 - katastrofal start af hjemmeholdet, og de ellers så trofaste fans havde svært ved at fatte, hvad der lige skete der.

Men som i de seneste kampe var forsvarsspillet igen en katastrofe, og alt for let fik gæsterne lov at bryde igennem til scoring.

I den anden ende brændte hjemmeholdet den ene store chance efter den anden, og især fløjspiller Sebastian Barthold havde et par fæle afbrændere foran mål. Selv Mikkel Hansen brændte en sjælden gang på et straffekast.

Det skal retfærdigvis også siges, at udeholdets målmand Salah Boutaf måske stod sit livs bedste første halvleg med flere fantastiske redninger. Både, når der blev skudt fra distancen, men også efter indspil til stregen. Boutaf tog sig mesterligt af det hele.

På den måde kunne gæsterne fortjent gå til pause foran 15-11, mens man kunne høre flere af Aalborgs spillere gå og skumle over den katastrofale første halvleg.

Ikke bedre i anden halvleg

Situationen blev ikke meget bedre for Aalborg Håndbold i de sidste 30 minutter af lørdagens kamp. Hjemmeholdet fortsatte med at sløse og smide lette bolde væk, og gæsterne bragte sig hurtig foran 18-13.

Aalborg Håndbold satte Mikkel Agerfors på mål fra anden halvlegs start, og han pustede lidt liv i hjemmeholdet med en scoring fra eget målfelt til 16-19. Men lige lidt hjalp det, tættere end tre mål kom Aalborg Håndbold aldrig, og det er blandt andet takket været Skanderborgs nummer 11, Thomas Arnoldsen, der scorede 10 mål.

Netop Arnoldsen skal i næste sæson spille for Aalborg Håndbold, så han gjorde det grimme ved sine kommende holdkammerater - en spiller Aalborg Håndbold godt kunne have brugt i dagens kamp, hvor absolut ingen fra Aalborgs bagkæde kunne ramte målet.

Hør fra en skuffet Henrik Mølgaard her:

Endnu en katastrofal håndboldkamp set med Aalborg Håndbold-øjne og helt fortjent vinder Skanderborg Aarhus opgøret med hele 31-24 - en decideret lussing til ligaens nu tidligere førerhold.

Der var heller ikke meget hjælp at hente hos de nordjyske kollegaer fra Mors-Thy, der i dag var taget til Fyn og kunne have hjulpet Aalborg Håndbold med at beholde førerpositionen i ligaen, men det blev der ikke noget af.

GOG tog en forventet sejr og rykker med Aalborgs nederlag op på førstepladsen i ligaen. Aalborg Håndbold har nu tabt tre kampe i træk - en situation der skal vendes hurtigst muligt, hvis ikke fynboerne skal trække fra i toppen.

Næste kamp for Aalborg i ligaen er på udebane mod Lemvig 4. december, men inden da skal de på en svær opgave mod Nantes på torsdag i Champions League.