Aalborg Håndbold vinder topkamp

Førerholdet GOG indkasserede et nederlag, da Aalborg Håndbold søndag gæstede fynboerne.

Aalborg Håndbold er nu bare et enkelt point fra førstepladsen i herrernes håndboldliga, da de lørdag eftermiddag vandt over førerholdet, GOG, på GOG’ernes egen hjemmebane.

Aalborg Håndbold kom godt fra start og kom foran med fire mål inden GOG kom på måltavlen. Herfra gik det frem og tilbage med scoringerne og Aalborg kunne dermed gå til pause foran med 15-20.

I anden halvleg nåede Aalborgs forspring op på syv mål, før GOG til sidst i kampen halede ind. Men fynboerne løb tør for tid og kampen endte med en sejr til udeholdet på 32-35.

Lukas Sandell blev topscorer for Aalborg med otte mål.

Med sejren nærmer Aalborg sig førstepladsen og er nu bare et enkelt point efter GOG. Fynboerne har dog spillet en kamp mindre.

Aalborgs næste kamp i den danske håndboldliga er den 27. februar på hjemmebane mod Bjerringbro/Silkeborg. Inden da venter dog to kampe i Champions League mod henholdsvis Kiel og HC Motor fra Ukraine.