LIGE NU:

Aalborg Håndbold forlænger med svensk målmand

Aalborg Håndbold kan se frem til at have Mikael Aggefors på mål helt frem til sommeren 2021, efter de har forlænget kontrakten med den stærke målmand.

Han er blandt en af kandidaterne til det svenske håndboldlandshold, og nu er han sikret fire år frem på mål hos Aalborg Håndbold. 

Klubben har netop forlænget svenskeren Mikael Aggefors kontrakt frem til sommeren 2021. 

Svenskeren imponerede allerede i sin første sæson i dansk håndbold, hvor han også blev hædret med en plads på 888ligaens All Star hold på grund af hans præstation.

- Vi er meget tilfredse med, at vi også har Mikael Aggefors på holdkortet de kommende sæsoner. Han er én af de bedste målmænd i den danske liga, og vi glæder os over at være sikret på en så vigtig position, siger direktør Jan Larsen.

Indtil nu er Mikael Aggefors noteret for 14 A-landskampe på det svenske landshold, men nu får han også flere kampe hos Aalborg Håndbold.

- Jeg er rigtig glad for at have forlænget min aftale. Aalborg Håndbold er en god klub, hvor jeg kan udvikle mig yderligere og være med til at skabe flere gode resultater. Udenfor banen er min familie og jeg også faldet rigtig godt til i byen, og det er derfor et naturligt valg på alle punkter, siger Mikael Aggefors.