Aalborg Håndbold hjem fra Aarhus med sejr i bagagen

4288 tilskuere blev vidner til tæt opgør og nordjysk sejr, da Aalborg Håndbold i aftes vandt 27-26 over Aarhus Håndbold.

Det er ikke kun håndbolddamerne, der kan tiltrække publikum for tiden. Mere end 4200 tilskuere fandt i aftes vej til Arenaen i Aarhus, hvor or entrépengene blev vekslet til drama helt til sidste minut.

Efter første halvleg, hvor begge hold var dygtige i afslutningerne, kunne aalborgenserne se tilbage på en flot arbejdsindsats i starten af kampen, der gav føring på fem mål, 12-7.

Men mod halvlegens slutning kom østjyderne tilbage i kampen efter flere nordjyske fejl, og det stod 16-14 til Aalborg ved pausen.

Anden halvleg var domineret af stærke forsvar i begge ender af banen, og opgøret blev tættere og tættere mod kampens slutning.

Med syv minutter igen gik scoringerne i stå ved 25-25. I Aalborg-målet havde Palicka flere store redninger, mens der manglede skarphed på afslutninger i angrebet hos begge hold.

Med tre et halvt minut igen bragte René Antonsen Aalborg Håndbold foran med et mål til 26-25, og 10 sekunder før tid sendte Sander Sagosen en aflevering fra venstrebacken højt mod højre side, hvor Martin Larsen opsnappede bolden og scorede i et elegant lop og slog sejren fast.

Aarhus fik pyntet på resultatet med et mål i de sidste sekunder, men uden chance for udligning.

Med sejren hænger Aalborg Håndbold fast i toppen af ligaen på en sjetteplads kun tre point efter Skjern på førstepladsen.

Næste kamp er på udebane hvor ligaens bundprop, Ribe-Esbjerg, på papiret ligner en overkommelig modstander.