LIGE NU:

Aalborg Håndbold i attraktiv Champions League-pulje

Det bliver et hurtigt gensyn med norske Sander Sagosen for Aalborg Håndbold. De danske mestre er kommet i pulje med nordmandens nye klub i Champions League.

De danske mestre fra Aalborg Håndbold skal i næste sæson prøve kræfter med Champions League, og her er nordjyderne kommet i en ganske attraktiv pulje. Det ligger fast efter fredagens lodtrækning.

Aalborg Håndbold er kommet i gruppe med Veszprem fra Ungarn, polske Kielce, franske Paris SG, Meshkov Brest fra Hviderusland, Celje fra Slovenien og de tyske storklubber Flensburg-Handewitt og THW Kiel.

- Det er en uhyggelig stærk pulje, men det bliver fantastisk at spille mod disse hold. Vi er her matchet mod hold fra den allerøverste hylde blandt verdens bedste klubhold. Vi glæder os og spiller vores chance for at gå videre. Kampene hjemme i Jutlander Bank Arena bliver afgørende for os, for vi kommer på nogle uhyggeligt svære udebaner, siger Aalborg Håndbolds direktør Jan Larsen, som var til stede ved fredagens lodtrækning.

Det ligger endnu ikke fast, hvornår Aalborg Håndbold møder de forskellige hold, men lodtrækningen betyder, at der er mulighed for et hurtigt gensyn med norske Sander Sagosen for det nordjyske publikum.

Nordmanden, som var med til at bringe det danske mesterskab til Aalborg i den forgangne sæson, er skiftet til Paris SG. Her er han fra næste sæson holdkammerat med blandt andre Mikkel Hansen, og de to skandinaviske stjerner ser således ud til at gæste Gigantium i den kommende sæson.

- Det her bliver stort for os alle i Aalborg Håndbold, og vi glæder os, siger Jan Larsen.