Aalborg Håndbold indledte sæsonen med storsejr

Aalborg Håndbold fik en perfekt start på sæsonen i herrernes håndboldliga, hvor nordjyderne storsejrede på udebane mod SønderjyskE.

Håndboldherrerne fra Aalborg Håndbold fik en drømmestart på den nye sæson. Nordjyderne var på besøg hos SønderjyskE, og Aalborg-spillerne formåede at vinde opgøret med hele 28-15.

Kampen var jævnbyrdig i begyndelsen, men i en stærk periode gik Aalborg fra 1-3 til en føring på hele 13-3. Sønderjyderne fik pyntet lidt på stillingen med fire scoringer i træk, men Aalborg Håndbold kunne gå til pause med en føring på 13-7.

I anden halvleg fortsatte de nordjyske gæster med at tordne bolden i nettet og det endte med en storsejr på hele 28-15 til Aalborg-mandskabet, som blev ført an af en velspillende Mikael Aggefors i målet og en målfarlig Buster Juul, der nettede syv gange.