04:07

Aalborg Håndbold kommer stærkt igen efter dårlig start på sæsonen

Aalborg Håndbold viser stærkt spil og slår Nordsjælland på årets første hjemmebanekamp.

Efter en halvskidt start på sæsonen viste Aalborg Håndbold stærkt spil, da de fredag aften slog Nordsjælland Håndbold på hjemmebane med cifrene 32-29.

Aalborg Håndbold og Nordsjælland Håndbold fulgtes ad det meste af kampen, og inden pausen stod der 12-11 på måltavlen.

I anden halvleg trak de danske mestre fra Aalborg dog fra, indtil det pludselig stod 31-26. Med få minutter tilbage af kampen kunne Nordsjælland ikke nå at komme tilbage i kampen, og sejren kunne gå til nordjyderne.

Den nordjyske håndboldklub har ellers haft en sløv start efter sommerferien med et nederlag på 36-28 til Bjerringbro/Silkeborg lørdag i sidste uge og et på 27-17 mod Skjern Håndbold i Super Cuppen.

Sportschef i Aalborg Håndbold, Jan Larsen, medgav også, da vi talte med ham inden kampen, at håndboldherrerne ikke var kommet alt for godt for start. 

- Det var lidt sjovere for tre måneder siden, men sådan er det jo i sport. Vi har fået en lidt start på sæsonen, men ikke længere væk end, at får vi en sejr i aften, så er vi tilbage, sagde han. 

- Vi har fået en del nye ind på holdet, og de skal spilles ind, så derfor kan det godt være, vi ikke er helt sprudlende her fra starten af. Vi skal fighte os til nogen point, og det skal starte i aften, fortsætter han.

Næste kamp er ude mod KIF København den 12. september.