Aalborg Håndbold sætter Skjern på plads i slutspillet

Mestrene viste klasse, da Skjern blev sendt hjem med et nederlag på 33-30.

Det spidser til i gruppe 1 i herrernes håndboldliga, hvor Aalborg Håndbold og Skjern Håndbold i aften lagde arm i Jutlander Bank Arena, hvor hele 4.533 tilskuere var mødt op for at hjælpe mestrene til sejr.

Det hjalp, selvom det var vestjyderne, der førte 15-16 ved halvleg. 10 minutter inde i anden halvleg begyndte nordjyderne at få overtaget, og med en 24-20-føring var sejren ikke for alvor truet resten af kampen.

Resultatet betyder, efter halvdelen af kampene i slutspillet er overstået, at Skjern fører puljen med seks point foran Aalborg med fem. TTH Holstebro og Århus Håndbold følger efter med henholdsvis to og nul point efter to kampe.

Martin Larsen var flyvende og stod for ikke mindre end 10 scoringer.