LIGE NU:

Aalborg Håndbold slog Mors-Thy efter flot comeback

Begge hold spillede lørdag aften flot håndbold i Gigantium. Hjemmeholdet trak dog det længste strå efter en hektisk afslutning.

Mors-Thy Håndbold har med ni sejre i træk gjort alt hvad de kunne for at sikre sig en plads i håndboldligaens slutspil. Aalborg Håndbold har på sikker vis indtaget og forsvaret førstepladsen i ligaen. Lørdag aften mødtes de to hold så i Aalborg, og mens Aalborg Håndbold fortsatte deres fokus på at forsvare det allerede vundne, angreb Mors-Thy Håndbold med alt hvad de havde i en kamp for at vinde yderligere terræn.

Og Mors-Thy Håndbold havde langt hen ad vejen held med den taktik. Efter første halvleg førte gæsterne med 16-13 efter i flere omgange at have været foran med seks mål. Aalborg Håndbold gav dog aldrig op, og i anden halvleg blev gæsternes forspring først minimeret og siden udryddet. Midt i anden halvleg kæmpede de to hold med et enkelt måls difference, men i slutfasen stak Aalborg Håndbold, der var vågnet op til dåd, af fra udeholdet og sikrede en komfortabel sejr på 28-25. 

Vi sendte lørdag aften direkte fra kampen i Aalborg. Se indslaget her.

Mors-Thy Håndbold møder Aalborg Håndbold i Gigantium. Mors-Thy kæmper for en plads i slutspillet mens Aalborg Håndbold skal holde fast i førstepladsen.