LIGE NU:

Aalborg Lufthavn skal have ny direktør

Søren Svendsen stopper som direktør men bliver i stillingen, til der er fundet en afløser.

Aalborg Lufthavn skal have en ny direktør. Det meddeler lufthavnen i en pressemeddelelse.

Søren Svendsen har tilbragt et helt arbejdsliv i lufthavnen, hvor de seneste 12 år har været som direktør. Perioden har været præget af en meget tilfredsstillende udvikling med fremgang over hele linjen.

quote Med nye friske kræfter for bordenden og snart, direkte tog til lufthavnen, tegner fremtiden lys

Søren Svendsen, direktør, Aalborg Lufthavn

- Når Søren Svendsen om nogle måneder forlader Aalborg Lufthavn er det et meget succesfuldt arbejdsliv, der afsluttes. Men det er også en person, der har været hoveddrivkraften i at skabe Danmarks bedste lufthavn. Bestyrelsen i lufthavnen har altid sat meget stor pris på den tillid og åbenhed, som vi er blevet mødt med fra Søren Svendsens side. Bestyrelsen accepterer, at det nu er tiden, hvor en afløser skal findes til, sammen med bestyrelse og medarbejdere, at sikre fortsat fremgang for lufthavnen. Søren Svendsen forbliver selvfølgelig i sin stilling indtil hans afløser er valgt, siger formand for Aalborg Lufthavns bestyrelse, borgmester Thomas Kastrup-Larsen.

Den 68-årige direktør for Aalborg Lufthavn Søren Svendsen mener, at tiden nu er inde til at blive afløst.

- Jeg føler mig privilegeret ved at have haft muligheden for at stå i spidsen for et fantastisk dedikeret hold. Sammen har vi udviklet Aalborg Lufthavn til det, den er i dag. Godt nok står det hele lige nu i Coronaens tegn, men det bliver godt igen!

. Jeg vil selvfølgelig fortsætte på fuld damp, indtil min afløser er valgt og sat godt ind i tingene, siger Søren Svendsen.