LIGE NU:

Aalborg Pirates fejret for sidste gang: - Det har været surrealistisk

Anfører Julian Jakobsen har stadig svært ved at forstå, at Aalborg Pirates i tirsdags sikrede sig DM-guld.

Siden Aalborg Pirates i tirsdags brød 37 års guldtørke og hentede DM-guldet hjem til Aalborg, har spillerne og truppen fejret det godt og grundigt. Fem dage i træk.

Lørdag aften var ingen undtagelse - 600 fans og sponsorer var inviteret til endnu en fest i Gigantium. Men så skulle det også være slut. 

- Man er ved at være lidt slidt. Det har været nogle hårde dage siden i tirsdags. Det er lidt som en studenteruge om igen - man vinder guld, og man fester, og man giver den gas, og så nyder man det virkelig, siger anfører Julian Jakobsen fra Aalborg Pirates.

- Det har været fedt, det har været fantastisk. Det er stadig lidt overvældende og uforståeligt efter så mange år. Men jeg synes, vi har fortjent det, og vi har fået nogle rigtig gode fester ud af det, tilføjer han.

Fantastisk fans

Ikke siden 1981 har DM-pokalen haft hjemme i Aalborg. De seneste år er der ligefrem blevet joket med guldforbandelse over Aalborg Pirates, som fem år i træk var snublende tæt på at vinde, men hver gang måtte nøjes med sølvet.

Tirsdag aften blev den forbandelse langt om længe brudt, da klubben på hjemmebane udraderede Herning Blue Fox med suveræne 6-1. 

- Det er lidt surrealistisk. Vi har en kedelig historik i klubben, men det har vi fået vasket væk. Så det bliver sjovt at komme rundt i hallerne i næste sæson og høre, om de har fundet på noget nyt at synge. Det er en rigtig fed fornemmelse, siger Julian Jakobsen og sender en hilsen til klubbens fans:

- De har været fantastiske, og jeg håber, vi kan få flere i hallen næste år. Det ville være super fedt.