LIGE NU:

Aalborg Pirates præsenterer ny profil - og holder på kaptajnen

Thomas Spelling bliver ny mand på holdet hos Aalborg Pirates.

Selv om Julian Jakobsen har været et interessant emne for flere store klubber i Tyskland, har Aalborg Pirates-kaptajnen valgt at fortsætte i den nordjyske klub i den kommende sæson.

Det slog han selv fast på et pressemøde hos Aalborg Pirates tirsdag eftermiddag.

Anføreren slog fast, at ambitionerne og potentialet i klubben i den grad motiverede ham, og at han med stolthed trækker piratestrøjen over hovedet i de kommende sæsoner.

På samme pressemøde offentliggjorde Aalborg Pirates også en strategi for, hvordan klubben vil fortsætte de gode takter fra denne sæson, hvor det lykkedes klubben at vinde "The Double" - både pokal og mesterskab - og også i fremtiden blande sig i toppen af den danske ishockeyliga.

Et af midlerne til at nå det mål er Thomas Spelling - helt ny profil hos Aalborg Pirates, der har skrevet under på en to-årig kontrakt. Spelling har tidligere spillet i NHL i USA og skifter nu fra SønderjyskE til Pirates.

- Det er der, jeg bedst kan se mig selv, og jeg har været lun på Aalborg i et stykke tid nu. Deres spillestil er nok lidt mere mig, da jeg er en offensiv spiller. Jeg har ikke rigtig vist, hvad jeg kan de sidste to-tre år, og det tror jeg, at jeg kan få lov til her i Aalborg, siger Thomas Spelling til hockeymagasinet.dk.