Aalborg Pirates sejrede mod Herlev Eagles

Det var tre vigtige point, Aalborg Pirates hentede hjem torsdag aften i sejren over Herlev Eagles. De tre point giver mulighed for at nå slutspillet i Metal Ligaen.

Aalborg Pirates har de sidste tre kampe haft en del modvind på banen, så derfor var kampen mod Herlev Eagles torsdag aften vigtig at vinde for at nå slutspillet i Metal Ligaen.

Piraterne levede op til presset og vandt kampen mod Herlev med 2-6. Aalborgenserne formåede ellers at holde spændingen lige til det sidste.

De aalborgensiske herrer scorede to mål i første periode. Anden periode var målløs og bød ikke på meget spænding for tilskuerne i DFDS Seaway arena i Herlev. Spænding var der til gengæld rigeligt af i tredje periode.

Ørnene fra Herlev udlignede i starten af tredje periode til stillingen 2-2, hvilket fik piraterne fra Aalborg ud af hængekøjerne. De scorede derefter 4 mål, og sikrede sig dermed sejren og 3 vigtige point.

Næste gang Aalborg Pirates skal spænde skøjterne til kamp, er søndag den 21. februar, hvor de møder Rungsted Seier Capital på hjemmebane.