Aalborg Pirates tabte til mestrene

Duksene fra Aalborg Pirates måtte for anden kamp i træk forlade isen uden en sejr, da Metal Ligaens nordjyske tophold tirsdag tabte til de forsvarende mestre.

For første gang i denne sæson måtte Aalborg Pirates se sig slået af de forsvarende danske mestre fra Esbjerg Energy. Nordjyderne tabte tirsdagens udekamp på vestkysten med 3-1.

Aalborg Pirates tabte dermed for anden kamp i træk, men holdet topper stadig Metal Ligaen foran Odense Bulldogs.

Aalborgenserne kom skidt fra land i tirsdagens kamp, hvor Esbjerg vandt første periode med 2-0. De forsvarende mestre scorede i powerplay ni minutter inde i kampen, og efter en længere pause på grund af et ødelagt plexiglas, slog vestjyderne til igen to sekunder før første periode sluttede.

Andrew Blazek fik reduceret i den sidste del af anden periode, men kort inde i tredje periode slog Esben Nielsen sejren fast for esbjergenserne, som ligger på ottendepladsen i Metal Ligaen.

Aalborg fører med seks point ned til Odense Bulldogs og er 11 point foran Frederikshavn White Hawks.