Aalborg tilbage på toppen af håndboldligaen

En snæver sejr mod Skjern på 28-30 sender Aalborg Håndbold op på førstepladsen.

Der var underholdning for alle pengene, for de få hundrede tilskuere, der måtte komme ind til dagens opgør mellem Skjern og Aalborg Håndbold.

For det blev en tæt kamp med mange lækre detaljer, hvor aalborgenserne til sidst trak det længste strå.

Det var dog langt fra givet på forhånd. For efter en fornem start på sæsonen, hvor Aalborg vandt de første syv kampe, har de smidt point i to af de seneste tre opgør. Omvendt har Skjern vundet de seneste fem kampe.

Det var Aalborg, der lagde bedst fra land til dagens opgør i Skjern. Aalborgenserne fik opbygget en føring på fire mål, inden Skjern fandt fodfæstet og kortvarigt kom foran. Ved pausen var det med Aalborg tilbage i førersædet, men blot oppe med en enkelt pind, 14-15.

Anden halvleg blev endnu tættere end den første. Her skiftede føringen flere gange før Aalborg til allersidst formåede at holde fast i føringen og vandt kampen med 28-30.

To spillere stod for næsten halvdelen af Aalborgs mål. Nikolaj Læsø og svenske Lukas Sandell stod nemlig for syv mål hver.

Med sejren overhaler Aalborg Håndbold GOG på førstepladsen. Fynboerne har dog spillet en kamp færre og kan med en sejr genvinde førstepladsen.

Aalborg spiller i den hjemlige liga næste gang mod Ringsted. Kampen spilles den 14. november klokken 14 i Gigantium.