LIGE NU:

Aalborg valgt som landsdækkende rådgivere på handicapområdet

Aalborg Kommune har vundet Socialstyrelsens udbud som leverandør af ekspertviden til borgere og andre kommuner om voksne med erhvervet hjerneskade, autisme eller udviklingshæmning.

Aalborg Kommune skal rådgive borgere og andre kommuner i de mest specialiserede sager med voksne, som har erhvervet hjerneskade, autisme eller udviklingshæmning.

Det betyder, at samtlige af landets kommuner fremover kan trække på Aalborg Kommunes ekspertviden i nogle af de mest specialiserede sager.

Rådmand Jørgen Hein fra Ældre- og Handicapforvaltningen glæder sig over nyheden om, at hans forvaltning fremover skal rådgive andre.

- Jeg er glad og stolt over, at Socialstyrelsen vil tilbyde vores dygtige faglige eksperter til andre kommuner og borgere med behov for specialiseret rådgivning. Det er ikke kun til gavn for dem, men også for os, fordi vores eksperter bedre kan vedligeholde deres faglighed ved at rådgive i flere sager. Det betyder også meget for vores mulighed for at fastholde vores fagligt dygtige medarbejdere. Og så er det ikke mindst vigtigt, at vi i kommunerne kan dele vores højt specialiserede viden med hinanden, så flest muligt får gavn af den, siger rådmanden.

Aftalen træder i kraft pr. 1. februar 2020.

Om VISO-rådgivning