LIGE NU:

Aalborg-virksomhed indgår aftale med stor europæisk lufthavn

Aalborgensiske ParkPark skal stå for dele af betalingsparkeringen ved Gatwick Lufthavn ved London.

Der er ikke meget gang i lufthavnene verden over under coronapandemien. Ikke desto mindre er det lykkedes den aalborgensiske parkeringsapp, ParkPark, at lande en aftale med Gatwick Lufthavn ved London.

Her kommer virksomheden til at stå for parkeringer i lufthavnens ”kiss and goodbye”-parkeringer, der normalt har et gennemtræk på 15.000 biler.

- Aftalen er meget vigtig for ParkPark, fordi antallet af biler og daglige parkeringer er så stort, som det er i Gatwick Airport. At vi er i stand til at løfte sådan en opgave, har åbnet mange døre for os rundt om i andre lufthavne, og derfor forventer vi at lande flere lignende aftaler i 2021, siger Michael Buch Sandager, CEO i ParkPark A/S.

Aftalen løber de næste 5-7 år og er udviklet i samarbejde med den københavnske virksomhed Simplyture, der står for den automatiske nummerpladegenkendelse.

Ejerne bag selskabet, MPV Holding og P.M. Holding har valgt at skyde yderligere fire millioner kroner i ParkPark, penge der skal bruges til at styrke virksomhedens potentiale i såvel Danmark som udlandet.

Gatwick Lufthavn er den næsttravleste lufthavn i Storbritannien efter London Heathrow.