Seneste nyt:

Adrætte unge havde det "street" på Eternitten

Dunkende musik, muskuløse unge mænd og seje piger – i dag var der streetfestival på Eternitten i Aalborg. Det er det, de unge vil ha, og festivalen giver en forsmag på det kommende streetmekka.

De gamle eternitfabrikker i Aalborg dannede søndag rammerne om en flok rigtig seje gutter og gutinder der dyrkede alt lige fra streetbasket, breakdance og parkour. Der var kort sagt, alt hvad der er "street".

-  Det er gode idrætsaktiviteter, som vi laver her. Og det hele handler om kontrol, siger Jakob Lønskov, der deltager i arrangementet.  

Aalborg Kommune vil også gerne være ”street”, derfor er de også med i arrangementet.

- Hvis man ikke er til det der med at møde op til fast træning hver tirsdag og torsdag. Og har man en anden baggrund og andre interesser, hvor man heller vi være en del af et fællesskab, og hvor man kan hænge ud, siger Anders Kromann fra Aalborg Kommune.

Det her kun en lille forsmag på, hvor meget ”street” Aalborg kommer til at være i den nærmeste fremtid. For Eternitten skal bygges om for 23 millioner kroner og skal huse det man kalder Streetmekka.

- Det vi ser i dag, er for at vise det hele frem, og for at give en smagsprøve på, hvad streetmekka bliver til, siger Anders Kromann fra Aalborg Kommune.

De unge vil ikke længere badminton eller blokfløjte – i dag skal det være vildere og mere ”street”. Og med Streetmekka lige om hjørnet, ser de frem endnu mere ”street” i hverdagen.

Streetmekka Aalborg forventes at stå klar i starten af 2018.

Media Drop 051221 350 emfj

play Jørn og Birgit laver gravhøj i haven og begraver tidskapsler til eftertiden

40_percent

play Nyt anlæg skal producere brændstof ved hjælp af røg fra RenoNord

041217 brand hadsund brandbil

Overophedet olie skabte brand

def_thumb,50_percent

play Mandag bliver en blæsende og kold vinterdag

Media Drop 051221 350 emfj

play Jørn og Birgit laver gravhøj i haven og begraver tidskapsler til eftertiden

40_percent

play Nyt anlæg skal producere brændstof ved hjælp af røg fra RenoNord

Til forsiden

Til forsiden