Seneste nyt:

Ældre kvinde er gået fra plejecenter

Nordjyllands Politi leder efter 92-årige dame, der søndag omkring klokken 11 er gået fra Plejecenteret Sofiegården i Aalborg.

Nordjyllands politi leder lige nu efter en 92-årige kvinde.

Hun er bortgået fra Plejecentret Sofiegården.

Nordjyllands Politi oplyser klokken 17.15, at den ældre dame formentlig har været gået fra plejecenteret omkring klokken 11.

Hun er godt gående og er gået i en ukendt retning. Lige nu har politiet ikke en stærk formodning om, hvor de skal lede, men de har kaldt ekstra hundepatrulje på arbejde for at styrke efterforskningen.

Det oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi, Karsten Højrup Kristensen.

Nordjyllands Politi søger alt den hjælp de kan få fra befolkningen. Derfor opfordrer de også til, at hvis man ser hende, skal man tage kontakt til hende og ringe til Nordjyllands Politi på telefon 114.

Opdateret 20.23:

Nordjyllands Politi har fået flere borgerhenvendelser og meddeler, at hun er senest klokken 14.15 set ved Hasseris Kirke på Hasserisvej i Aalborg.

Det oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi, Karsten Højrup Kristensen.Politiet opfordrer folk til at kigge efter kvinden i Hasseris området. 

Lige nu leder politiet stadig  efter hende med tilkaldte hundepatruljer og hører gerne fra borgere, der har set hende tidligere på dagen.

Hvis du har oplysninger i sagen, der kan hjælpe politiet, så ring på telefon 114.