LIGE NU:

Afdøde Orhan G kan komme hjem

Familie, venner og venlige sjæle har kæmpet en kamp for at indsamle de 100.000 kroner det koster at få den afdøde Orhan G hjem til Danmark. En kamp der nu er lykkedes.

Den 11. april afgik den unge Aalborg-rapper Orhan G ved døden i Thailand. Han havde ingen forsikring ved afrejse. Det har derfor været en kamp for familie og venner at få ham hjem til Aalborg, så de kan begrave ham og sige farvel. Kampen ser nu ud til at lykkedes, da der er indsamlet det beløb, det koster at få den unge mand transporteret hjem.

Indsamlingen på caremaker.dk har nu rundet de 100.000, der var målet for at få den unge mand hjem. Orhan G med det borgerlige navn Orhan Karaca døde dagen før sin 28 års fødselsdag. 

- Med det samme jeg fik det at vide, vidste jeg, at det var det jeg skulle gøre. Familien har været igennem alt for meget, til at jeg synes, de skulle til at tænke på det, sagde Khahil Yasouri, der har startet indsamlingen til Tv2Nord den 13.april. Khahil Yasouri var ven med den afdøde. 

Orhan G var en del af det aalborgensiske hiphop-miljø. Han var aktiv i crewet HvadEvigt, der også tæller blandt andre Lord Siva og Danni Toma. Musik var en vigtig del af den unge mands liv, og derfor har Orhans venner valgt, at det er igennem musikken at han skal mindes. 

Orhans venner afholder en mindekoncert fredag den 22. april på Platform fire.

frost vinter sne kulde koldt

Søndag bliver sidste vinterdag i denne omgang

25_seconds

play Forskningsprojekt afvist: De sidste mink i Danmark skal aflives

Line landmand

Konservative reagerer på byrådsmedlems farvel: - Vi har ikke en finger at sætte på Lines indsats

brand 1

gallery Staldbygning stod i brand: Halmballer fik ilden til at sprede sig

frost vinter sne kulde koldt

Søndag bliver sidste vinterdag i denne omgang

25_seconds

play Forskningsprojekt afvist: De sidste mink i Danmark skal aflives

Til forsiden

Til forsiden