Foto: Per Frank Paulsen

Alvorlig ulykke på E45: Mand påkørt i nødsporet

En mand er alvorligt kvæstet efter at være ramt af en bil i nødsporet på E45 syd for Svenstrup. Vejen er delvist spærret.

Torsdag eftermiddag blev en mand ramt af en bil på E45, syd for Svenstrup. Der var opstået problemer med mandens bil, og han var derfor kørt ud i nødsporet, hvor han stod ved siden af sin havarerede bil.

Flere trafikanter så manden stå i nødsporet, og de satte derfor farten ned. Det betød, at der opstod kø på strækningen, fordi folk kørte forsigtigt forbi.  

Af uvisse grunde kom en bil kørende i nødsporet med en fart, der ifølge vidner var på mellem 80 og 100 kilometer i timen i nødsporet.

Bilen ramte manden, der blev alvorligt kvæstet.

- Manden er i kritisk traume, og han er blevet indbragt til Aalborg Universitetshospital, siger Henrik Beck, der er vagtchef ved Nordjyllands Politi.

Vejen er lige nu delvist spærret, fordi politi og beredskab arbejder på stedet. En bilinspektør er også på vej til området for at fastlægge de nærmere omstændigheder omkring ulykken. 

- Jeg kan jo kun gisne om, hvorfor føreren vælger at køre udenom trafikken og køre i nødsporet. Måske har han ikke opfattet, at der var kø, og så vælger han at køre i nødsporet for ikke at ramme de andre. Jeg ved det ikke, men ligegyldigt hvad er det meget alvorligt, siger Henrik Beck fra Nordjyllands Politi.